Bejelentés
Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponHírek
Betty Barclay parfüm

Az USA-ban már a 40-es években is létezett a Betty Barclay teenager kollekció: Minden évben megválasztottak egy Miss Betty Barclayt, aki körbejárta az államokat, saját magán hirdetve a legújabb Betty Barclay kollekciót a tini lányok számára. A híres new-yorki Garmet-centerben fiatal tervezők egy csoportja dolgozott, azon hogy munkájukkal évről-évre lányok millióit kápráztassák el. A divatház célcsoportjává az idők folyamán a felnőtt nők lettek, de a Betty Barclay csoport jelszavai továbbra is a minőség a naprakészség, felsőbbrendűség és a tekintély. Egy életmód, amely sikeresen kombinálja össze az üzletet az élvezettel. Parfümjei is azoknak a modern nőknek szólnak, akiknek fontos a divat és nőiességük sérthetetlensége.

tovább >>


Thierry Mugler parfüm

Az eredetileg balett-táncosnak készülő, de tervező iskolát is elvégző Thierry Mugler a ’70-es években költözött Párizsba, ahol először bolti eladóként és kirakat-öltöztetőként dolgozott egy kis butikba. Ruhákat első alkalomal csak kedvtelésből készített, első profi munkája a Café de Paris fantázianevű női kollekció 1973-ban készült el, amit 1978-ban követett az első férfi kollekció. A következő 2 évtizedben a kifutókon csak „rovarkirály”-ként ismert designer széles vállú és keskeny csípőjű ruháiról vált híressé, Mugler ruhái olykor olyan különös anyagokból készültek, mint a PVC. A Thierry Mugler divatvonala nem élte túl a ’90-es éveket, és mára csupán a Clarins kozmetikai céggel együtt működtetett parfümvonal maradt meg. Magyarországon Thierry Mugler nevére talán akkor figyeltünk fel először, amikor Angel nevű parfümje reklámarcának magyar származású modellünket, Cseh Annamáriát választotta, annak az Angel illatnak, amely Franciaország legkeresettebb parfümje, és az USA-ban is a 8. legnépszerűbb illatnak számít.

tovább >>


Serge Lutens parfüm

Az 1942-ben, Lille-ben született Serge Lutens 14 éves korában kezdett dolgozni, egy helyi fodrászszalonban. Már akkor felfedezték Lutens a szépséghez való különleges érzékét. Az volt a feladata, hogy művészi fotókat készítsen a vendégekről az új frizurájukkal. Lutens később a komolyabban elmerült a smink és a fényképezés világában, és barátjai álltak modellt a művészetekre fogékony Lutensnek. Munkáit látva a Vogue divatmagazin felkérte Serge Lutenst, hogy tervezzen sminkeket, frizurákat és ékszereket. Igazi hírnevet rövid- és reklámfilmjeivel szerzett Lutens, amelyek számos nemzetközi díjat nyertek. 1982-ben a Shiseido divatház felkérte a Nombre Noir parfüm megalkotására, amelyik munka annyira megtetszett Lutensnek, hogy 1990-ben az ő hathatós segítségével alakult meg a Shiseido parfüm vonala, a Les Salons du Palais Royal. Serge Lutens 2000-ben alapította saját parfümcégét, a Parfums-Beaute Serge Lutens-t. Exkluzív parfümjei, magas áruk ellenére, nagyon kedveltek a magasabb társadalmi rétegek körében, legnépszerűbb illatai a Cedre, az Ambre, a Daim Blond és a Chypre Rouge illatok

tovább >>


Acqua Di Parma parfüm

Az Acqua di Parma története 1916-ig nyúlik vissza: Olaszország egyik legfényenyesebb városában, a Gonzaga-dinasztia udvarában, ahol egykor Giuseppe Verdi megírta nemzetegyesítő indulóit, a festői Szicí- liában megalakult az Acqua di Parma parfümház. Akkoriban Németországból érkező erős, igen tömény parfümök uralták az európai piacot, és az Acqua di Parma bemututatkozó illata, a maga friss, mediterrán, citrusos illatvilágával igazi felüdülést jelentett. Az olasz parfümház a ’30-as, ’40-es, ’50-es években érte virágkorát, amikor is Hollywood szinte valamennyi sztárja az Acqua di Parma elkötelezett vevői közé tartozott, így Cary Grant, Lara Turner vagy Audrey Hepburn. A változás szele a ’60-as években kezdte éreztetni hatását, amikor a nagyobb divatházak piacra dobták első parfümeiket, és az Acqua di Parma elvesztette egyeduralkodó pozicióját. Sokáig nem lehetett hallani a pármai cégről, mígnem 1993-ban három olasz üzletember összefogott, hogy megmentsék Itália egyik legtradicionálisabb márkanevét, és új életet leheltek az Acqua di Parmaba. 1998-ban megnyílt a parfümház első saját üzlete Milánó egyik legelőkelőbb utcájában, és mára már a világ minden részén megtalálhatóak, az Acqua di Parma üzletei.

tovább >>


Chanel

A francia Chanel házat az 1910-es években hozta létre a legendás Coco Chanel. Ő volt az, aki forradalmasította a francia divattervezést többek között a női kosztüm és a térdig érő szoknya megteremtésével. A Chanel márka akkor vált igazán divatossá, amikor első parfümje, az örök klasszikus No.5. 1921-ben megjelent a piacon. Onnantól kezdve Chanel termékei a londoni és párizsi felső tízezer életének elengedhetetlen tartozékai lettek. 1924-ben megjelent a Chanel első ékszerkollekciója is, és innentől kezdve a Chanel név mint a luxus és elegancia szinonimájaként szerepelt az emberek fejében. A divat házat a II. világháború idejére megszüntették és csak 1954-ben tért vissza Coco Chanel a divattervezéshez, és élete végéig, 1971-ig, folyamatosan alkotott. A Chanel a 80’as évektől kezdve Karl Lagerfeld tervező irányítása alatt áll, aki szakítva az addigi hagyományokkal nem az elegáns, hanem az újszerű és izgalmas ruhákra fektette a hangsúlyt. Már az ő irányítása alatt, 1984-ben jelent meg a nagy alapító tiszteletére a Coco Chanel parfüm, ezt követte 1996-ban az Allure. A Chanel mára a luxusdivaton kívül a parfüm, kozmetikai és órapiacon is jelentős szereplővé vált.

tovább >>

A legnépszepszerűbb márkák

A világ legismertebb , legnagyobb, és legnépszerübb márkái
Képgaléria
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás


LinkekIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!